Oplossingen

"Meer dan inkt alleen": de volledige omvang van onze kennis voor u

 

 • Drukwerkinkten, overdrukcoatings en drukwerkhulpmiddelen

  Deskundig advies van en inktformulering door onze application engineers zorgen ervoor dat u precies de tinten en nuances krijgt die u wilt. Door u te helpen bij het selecteren van een coating die het beste past bij uw specifieke toepassing en op juiste wijze werken met de hulpmiddelen, garanderen wij dat u de allerbeste resultaten bereikt.
 • GMP

  Niet alleen moeten de drukinkten en overdrukcoatings die gebruikt worden voldoen aan de vereisten van GMP (good manufacturing practice), maar alle materialen die we gebruiken en stappen die we nemen in de procesketen, moeten ook in overeenstemming zijn met GMP, gecoördineerd zijn met elkaar, op elkaar zijn afgestemd en genetwerkt. Onze specialisten kunnen u adviseren over alle aspecten van dit onderwerp.
 • Verpakkingsmateriaal

  We helpen u bij het vinden van de optimale oplossing voor uw specifieke toepassing. Om te kunnen voldoen aan de laatste standaarden en verplichte richtlijnen, voeren we namens u alle noodzakelijke labtests uit en helpen u de materialen selecteren en bedrukken "uw" verpakkingsmateriaal.
 • INK ACADEMY

  "Share knowledge – gain competence" – dit is het motto van onze INK ACADEMY. De INK ACADEMY houdt seminars, workshops en trainingssessies, geleid door specialisten uit de theoretische en praktische kant van de grafische industrie, maar ook "events over specialiteiten".
 • Mengstations

  Wanneer u uw eigen mengsysteem voor inkt plaatst in uw drukkerij, heeft u een behoorlijk streepje voor op de concurrentie. U kunt snel inspelen op de wensen van uw klanten, u bent flexibel en biedt hoge kwaliteit, los van of ze procesinkten of speciale inkten nodig hebben. We helpen u bij het plaatsen van een mengstation dat perfect aansluit op uw behoeften en leiden uw medewerkers op zodat ze deze kunnen gebruiken.  

 

 

Product Image

REFLECTA COFREE

!NKREDIBLE-technology drukinkt voor maximale glans en briljante kleuren productie. Deze drukinkten met bakfrisse instelling zijn geformuleerd op basis van hernieuwbare grondstoffen.

Meer...
Product Image

RAPIDA COFREE

!NKREDIBLE-technology drukinkt met snelle fysieke droogeigenschappen voor direct keren en afwerking. Deze vierkleureninkten met bakfrisse formulering verbeteren de productiviteit.

Meer...
Product Image

RESISTA COFREE

!NKREDIBLE-technology drukinkt voor excellente schuurvastheid. Deze bakfrisse drukinkten, zijn geformuleerd op basis van hernieuwbare grondstoffen.

Meer...