Onze verantwoordelijkheid

Kleurrijk en ecologisch verantwoord

Als drukinktspecialisten van de hubergroup zijn wij ons zeer bewust van onze verantwoordelijkheden. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we onze producten samenstellen en produceren volgens ecologische normen. Kobaltzouten, die als katalysatoren de oxidatieve droging van drukinkt bevorderen, worden kritisch bekeken bij de toekenningscriteria van veel ecolabels. Dat is de reden dat wij een van de eersten waren die een kobaltvrije droogstof hebben ontwikkeld.

Veel van onze offsetinkten zijn nu verkrijgbaar in een geperfectioneerde samenstelling waarmee afdrukken kunnen worden gemaakt volgens de op dit moment vastgestelde ecolabels, zonder dat dit leidt tot verandering van de kenmerken en droogeigenschappen van de inkt.

 

 
     RESISTA COFREE

 
 
 
!NKREDIBLE-technology drukinkt voor excellente schuurvastheid. Deze bakfrisse drukinkten, zijn geformuleerd op basis van hernieuwbare grondstoffen.

 
 

 
QUICKFAST COFREE

 
 
 
Gespecialiseerde !NKREDIBLE-technology drukinkt voor afdrukken op kritische substraten. Deze vierkleureninkten met oxidatieve formulering is geformuleerd op basis van hernieuwbare grondstoffen.
 

 

 

MGA CORONA

 

 


Premium sheet-fed offset series for printing organoleptically neutral print products on cardboard and other absorbent substrates.

 

 

 

 

MGA NATURA

 


  
Snel wegslaande vellenoffset inktserie voor het drukken van organoleptisch neutraal drukwerk op karton en andere normaal absorberende substraten.

 

 

ACRYLAC

 

 


De kwalitatief hoogwaardige waterige coating voor aantrekkelijke effecte, de beste afwerking en bescherming. ACRYLAC heeft betrekking op veelvoorkomende coating toepassingen met z'n productlijnen Gloss en Matt en biedt meer met de Special series. Onze klanten accepteren niet minder.

 

 

PRINTLAC

 

 


PRINTLAC overdruk vernis is verkrijgbaar van hoogglas, tot mat, met weinig vergeling en een grote veelzijdigheid.

 

 

 

 

 

"Blauwe Engel" en andere labels

Hier vindt u gedetailleerde informatie over de belangrijkste ecolabels voor commerciële grafische producten.

Meer...