Integrated Management System

Ter verbetering van de kwaliteit van onze producten en diensten, zijn we de eerste Duitse fabrikant van inkt die een Integrated Management System (IMS) hebben geïntroduceerd. Dit systeem heeft betrekking op onder andere kwaliteit, milieu, veiligheid op de werkvloer en bescherming tegen gevaren op de werkvloer.

  • Optimale kwaliteit van producten en diensten, geïntegreerde milieubescherming, maximale veiligheid op de werkvloer en bedrijfszekerheid en economische efficiëntie zijn zakelijke doelstellingen met gelijke prioriteit.

  • De activiteiten die het bedrijf uitvoert ter verbetering van de kwaliteit, milieubescherming, veiligheid op de werkvloer en bedrijfszekerheid, zijn de verantwoordelijkheid van alle medewerkers, maar we betrekken onze leveranciers en contractuele partners ook bij deze inspanningen.

  • Uitstoot, afval en negatieve consequenties voor kwaliteit, het milieu, veiligheid op de werkvloer en bedrijfszekerheid worden volledig vermeden of gereduceerd tot een minimum op technische of organisatorische wijze; ter illustratie, het bedrijf gebruikt geen grondstoffen die zijn geïdentificeerd als giftig, zeer giftig of kankerverwekkend.

Door een integrated management system in te voeren, hebben we een grote mate van motivatie weten te bereiken bij onze medewerkers, en een optimale verwerking van onze individuele zakelijke processen. Dit biedt onze klanten de zekerheid dat we alles zullen doen dat binnen onze macht ligt om ze te voorzien van de kwaliteitsproducten en diensten die ze van ons verwachten. Daarnaast nemen we onze verantwoordelijkheden met betrekking tot onze werknemers en het milieu.

TÜV SÜD Management Service GmbH heeft verklaard dat de systemen voor kwaliteitsbeheer, milieubeheer en het beheer van gezondheid en veiligheid op de werkvloer die worden gehanteerd door hubergroup Germany GmbH, voldoen aan de vereisten van respectievelijk de standaarden DIN EN ISO 9001 (QM), DIN EN ISO 14001 (EM) en OHSAS 18001 (OSM).

Met betrekking tot bescherming tegen gevaren op de werkplek en het omgaan met noodsituaties (waarvoor geen certificatiestandaard is), heeft TÜV NORD CERT bevestigd dat we, op basis van regionale en nationale regelgeving, een geschikt systeem hebben ingesteld voor het bieden van veiligheid, een systeem dat regels bevat die gericht zijn op het minimaliseren van schade, en die brandbestrijding en veiligheid bevorderen.

We zijn meer dan bereid om onze ervaringen m.b.t. de planning en invoering van een IMS te bespreken met onze partners.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen: IMS TEAM

 

 

 

IMS Certificate for the Celle Factory (ISO 9001:2015 | ISO 14001:2015)
Product Image

Gecko Frontal Plus

Gecko Frontal Plus inkt op basis van oplosmiddelen is ideaal voor het frontaaldruk van oppervlakken op papier en aluminium, zoals vouwkarton of aluminium wrappers.

Meer...
Product Image

HYDRO-BAG

HYDRO-BAG flexo inkten, geschikt voor een breed spectrum aan drukplaten, presteren op alle huidige wegslaande papiersoorten voor draagtassen, voedselzakken, zakjes en wrappers.

Meer...
Product Image

Gecko Bond Top

Gecko Bond Top is de ideale reeks voor lamineerorders op polyolefinen, met een zeer sterke hechting en uitstekende verdrukbaarheid.

Meer...