Bedrijf

De familie van ervaren leden samen aan het werk

De hubergroup is een internationale holding, bestaande uit 40 bedrijven, verspreid over de hele wereld.
Het bedrijf is al meer dan 250 jaar in handen van de familie die het ooit oprichtte.

De groep staat bekend als één van de toonaangevende fabrikanten van drukinkt. Zij gebruikt haar kennis voor het produceren en op de markt brengen van drukvernissen, vochtmiddeloplossingen, additieven en hulpmiddelen voor het drukken.

Tegenwoordig levert de groep kwalitatief hoogwaardige drukinktoplossingen, vaak op maat geproduceerd, aan klanten met uiteenlopende en veeleisende behoeften. Dit doet de hubergroup  in verschillende regio’s, via meer dan 150 vestigingen, verkoopkantoren, magazijnen en met vertegenwoordigers overal ter wereld.

Het bedrijf wordt hierbij vakkundig gesteund door een gespecialiseerd en vakkundig team van meer dan 3600 medewerkers die direct bijdragen aan een productiecapaciteit van meer dan 340.000 ton aan producten per jaar.

De hubergroup heeft, gedreven door intensief onderzoek en ontwikkelingswerk en dankzij haar motto: “De drukker van vandaag voorzien van de oplossingen van morgen”, de kwaliteitsstandaarden voortdurend opnieuw gedefinieerd. Hierdoor blijft de hubergroup tot op vandaag de dag marktleider op het gebied van offset- en verpakkingsinkten.

Vandaag de dag erkennen prestigieuze drukkerijen overal ter wereld de innovatieve inktproductievaardigheden van de hubergroup en gebruiken zij deze inkten en bevelen ze aan vanwege de superieure kwaliteit, prestaties en consistentie.

Kwaliteit is niet alleen een mentaliteit bij de hubergroup, het is een overtuiging die is verweven in de gedachte en handeling van ieder individu. Een houding die is voortgekomen uit een voortdurende streven om klanten de beste en meest innovatieve oplossingen te bieden.

Product Image

ACRYLAC-MGA Gloss

Deze ACRYLAC-MGA coating met lage migratiewaarden is ontworpen voor enkelzijdige, inline toepassing op karton of papier.

Meer...
Product Image

ACRYLAC SPECIAL

De lakken uit het ACRYLAC SPECIAL sortiment zijn voor speciale toepassingen en buitengewone drukresultaten ontworpen en bieden oplossingen van antislip tot laserprintbestendigheid.

Meer...
Product Image

ACRYLAC-MGA

Deze ACRYLAC-MGA glanscoating met lage migratiewaarden is ontworpen voor inline toepassing.

Meer...