Nieuws

Samenwerking hubergroup Benelux en Igepa Nederland

Tijdens de Vakdag Print & Sign op 6 februari 2018 (Nieuwegein-Nederland) maakten hubergroup en Igepa officieel bekend vanaf 1 maart a.s. een nauwe samenwerking aan te gaan. Igepa zal vanaf die datum aan een groot aantal vellenoffset drukkerijen de inkten van hubergroup gaan verkopen.

Zowel in Duitsland als in België en Luxemburg ging Igepa al eerder een samenwerking met hubergroup aan voor de levering van vellenoffset-inkten.

Igepa beschikt in de Benelux over een assortiment van meer dan 40.000 artikelen, variërend van een breed assortiment aan grafisch papier en enveloppen tot verpakkings- en viscom-materialen.


Hans-Jürgen Caspers (algemeen directeur Igepa Nederland)
en Jörgen Rietveld (directeur hubergroup Noord West Europa)

Hans-Jürgen Caspers verwacht dat de nieuwe combinatie van papier en inkt via Igepa, die per 1 maart - voor een geselecteerde groep Nederlandse klanten - van start gaat,  op waardering kan rekenen: “Zij beschikken straks immers over een partij met een vast aanspreekpunt waar ze terecht kunnen voor al hun vragen en bestellingen. Klanten die al inkten van hubergroup gebruiken, behouden uiteraard de bestaande condities en ondersteuning die ze al gewend zijn".

Jörgen Rietveld:” Als hubergroup beschikken we in Nederland over een marktaandeel van ongeveer 30 procent. De samenwerking met een marktleider als Igepa, en de daarmee gegarandeerde dienstverlening richting onze inktgebruikers, biedt zeker nog mogelijkheden om dit verder uit te bouwen. Door deze samenwerking met Igepa aan te gaan kan hubergroup Benelux zich verder gaan richten op large commercial print en sheetfed packaging, alsmede web offset en flexible packaging”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Nieuwsarchief

juni 2017 - hubergroup goes Cofree
september 2016 - verbeterde kwaliteit fluorescerende Pantone inkten
mei 2016 - in memorian
september 2015 - hubergroup 250 jaar en nieuwe naam
6 juni 2014 - Persbericht samenwerking Igepa BeLux en HST Benelux
 

 

 

EK 2012 ACTIE

Product Image

QU!CKFAST COFREE

Gespecialiseerde !NKREDIBLE-technology drukinkt voor afdrukken op kritische substraten. Deze vierkleureninkten met oxidatieve formulering is geformuleerd op basis van hernieuwbare grondstoffen.

Meer...
Product Image

SUBSTIFIX-AV

SUBSTIFIX-AV is een vochtmiddel additief dat is ontworpen voor alcoholvrij drukken op persen met alcoholvochtwerken. Kan ook worden gebruikt bij het drukken met lage alcoholdosering.

Meer...